Herbalife Drink Mix med Vanille

Øg din daglige proteinindtagelse med en lækker drik med vaniljesmag, som er hurtig og nem at tilberede. Protein Drink Mix (PDM) indeholder 15 g førsteklasses protein pr. portion, 20 vitaminer og mineraler og er velegnet til vegetarer. PDM kan tilpasses dine kostbehov, livsstil og smag, blandes med vand.

Ryst forsigtigt Drink Mix med Vanille inden brug, da indholdet kan samle sig i bunden. Vand: Bland to spiseskefulde (28 g) med 250 ml vand, og bland/shake, indtil konsistensen er jævn. Dette produkt bør indgå i en balanceret og varieret kost som del af en balanceret, aktiv livsstil.

kr. 606,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Drink Mix med Vanille består udelukkende af protein, vitaminer og mineraler. Alt andet som Formula 1 indeholder er taget ud. Drink mix’en indeholder mælkeprotein, så den er mest velegnet til vegetarer fremfor veganere. Meningen med drink mix er at få tilført mineralerne, vitaminer og proteiner for at opretholde kroppens sytemer der vi slider den i løbet af dagen. 

Drink Mix med Vanille er i grunden kun til indtag som en slags reparation af stresset muskulatur og andre organer der kræver protein. Vitaminerne er med til at omdanne din hverdagsmad til energi. Mineralerne er med at regulere processorer i kroppen og styrer virkelig mange funktioner.

Ingredienser

Sojaproteinisolat 47%, Maltodextrin, Calciumcaseinat, Solsikkeolie, Natriumkaseinat, Magnesiumphosphat, Natriumchlorid,  Kaliumchlorid, Calciumphosphat, Magnesiumoxid, L-ascorbinsyre, Beta caroten, Alpha-ocoferoler, Nikotinamid, Zinkoxid,  Manganocarbonat, Siliciumdioxid, Cyanocobalamin, Cholecalciferol, Pyridoxinhydrochlorid, Thiaminhydrochlorid, Riboflavin, Cupricitrat.

Yderligere information

Vægt 588 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.