Drink Mix med Vanille

Drink Mix med Vanille indeholder kun proteiner, mineraler og vitaminer

Drink Mix med Vanille kan nydes når tørsten melder

kr. 565,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Drink Mix med Vanille består udelukkende af protein, vitaminer og mineraler. Alt andet som Formula 1 indeholder er taget ud. Drink mix’en indeholder mælkeprotein, så den er mest velegnet til vegetarer fremfor veganere. Meningen med drink mix er at få tilført mineralerne, vitaminer og proteiner for at opretholde kroppens sytemer der vi slider den i løbet af dagen. 

Drink Mix med Vanille er i grunden kun til indtag som en slags reparation af stresset muskulatur og andre organer der kræver protein. Vitaminerne er med til at omdanne din hverdagsmad til energi. Mineralerne er med at regulere processorer i kroppen og styrer virkelig mange funktioner.

Ingredienser

Sojaproteinisolat 47%. Maltodextrin. Calciumcaseinat. Solsikkeolie. Natriumkaseinat. Magnesiumphosphat. Natriumchlorid.  Kaliumchlorid. Calciumphosphat. Magnesiumoxid. L-ascorbinsyre. Beta caroten. Alpha-ocoferoler. Nikotinamid. Zinkoxid.  Manganocarbonat. Siliciumdioxid. Cyanocobalamin. Cholecalciferol. Pyridoxinhydrochlorid. Thiaminhydrochlorid. Riboflavin. Cupricitrat.

 

Yderligere information

Vægt 588 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.