Herbalife LiftOff med Lime

Tilfør kroppen væske og energi med Herbalife LiftOff som er med citron/citrussmag. Det er en energidrik med et lavt kalorieindhold, som indeholder koffeinpulver og naturlig koffein* fra guaranaplanten. Med blot 10 kcal pr. portion.

Tag 1-2 tabletter om dagen ved at opløse dem i vand.

kr. 321,00

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Herbalife LiftOff med Lime er en pakke bestående af 10 tabletter der er opløselige i vand. De er gode til at have med hvorsom helst. De passer perfekt til et mindre glas vand eller flaske vand, gerne ca 200 ml for en tablet. Tabletterne har en rig smag af lime, dvs frisk og skarp smag. LiftOff virker meget opkvikkende grundet dens samling af urter og vitaminer.

Der findes guarana, koffein, inositol og taurin som de stimulerende ingredienser. Og det er også dem der sætter den høje pris. LiftOff støtter med at forblive på dupperne og bevare fokus, så der er nemmere ved at koncentrere sig. Der fås et bedre syn, mere alamerende fokus under eksempelvis sport, ved studie og blot som et ekstra opløftende skud.

Ingredienser

Syre (citronsyre), surhedsregulerende middel (natriumbikarbonat), maltodextrin, vitaminer (askorbinsyre, nicotinamid, D-kalciumpantotenat, riboflavin 5’-natriumfosfat, pyridoxin hydroklorid, thiaminmononitrat, D-biotin, cyanocobalamin), aromaer, taurine, koffein pulver (1,6 %), sødestoffer (acesulfamkalium-K, sucralose), guaranaekstrakt (1 %) (Paullinia cupana), inositol, fyldemidler (sorbitol).

Yderligere information

Vægt 45 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.