Herbalife Omega 3 med Mynte og Timian

Herbalifeline® Max er et kosttilskud, der er rigt på bæredygtigt fremskaffet essentielle omega 3-fedtsyrer, EPA og DHA, som bidrager til et normalt fungerende hjerte og opretholde et normalt blodtryk.* DHA bidrager også til vedligeholdelsen af en normal hjernefunktion og et normalt syn.*

Herbalifeline® Max indeholder olier (timian og pebermynte) for en friskere eftersmag. Med Herbalifeline® Max kan du få dækket den anbefalet daglige indtagelse af essentielle omega 3-fedtsyrer og få alle fordelene ved gode fedtstoffer.

Tag 1 eller 4 kapsler (afhængigt af hvilken gavnlig effekt, du ønsker at opnå) sammen med et måltid i løbet af dagen. Herbalifeline® Max er bedst at tage sammen med et glas vand. Nyd dette produkt som en del af en afbalanceret og varieret kost sammen med en aktiv livsstil.

kr. 319,00

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Herbalifeline Max indeholder flere olier i en. Omega 3 som er vigtigt for hjernen, øjnene og hjertet. Udover det, indeholder den to andre olier Pebermynte og Timianolie. Desuden indeholder den alfatocoferol som er med i Vitamin E gruppens otte stk..

Idéen med denne tablet eller kapsel er at give hjernen og øjnene en mindre mængde støttende DHA, hvor det også spillr sammen med EPA for at undersrtøtte et sundt hjerte. Kroppen kan jo ikke selv producere disse langkædede fedtsyrer, derfor skal de tages oralt gennem kosten. Det er i grunden dig selv der sætte grænsen for dit forbrug. Det skal også nævnes, at jo mindre godt hjerne.

Ingredienser

Kapselskal [stabilisator (hydroxypropylstivelse), konsistensmiddel (glycerol), geleringsmiddel (carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumphosphater)]. Antioxidant (alfa-tocoferol). Naturlige aromaer [timianolie (thymus vulgaris L.) 0,14% pebermynteolie (menta piperita L.) 0,7%]

Yderligere information

Vægt 42 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.