Iskaffe med Mocha

Protein Iskaffe med Mocha har en medfølgende ske, så der kan doseres i efter ønske. Protein Iskaffe med Mocha der smager af mocha og har et højt indhold af protein fremfor sukker. Den har dominerende smag af cacao og kaffe som en mocha skal smage. Der er en medfølgende ske så der kan hældes pulvermix i efter ønske. Mochaen er sødet med steiva for at undgå den meget bitre smag af kaffe rå kaffe og rå kakao.

kr. 631,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Iskaffe med Mocha

Iskaffe med Mocha indeholder mindre sukker og fedt end andre bønner, derfor den er valgt i denne iskaffe. Arabicabønnen er sværere at dyrke derfor er robustabønnen valgt i denne vare. Denne mochaversion med en kakaosmag er som mocha skal være sammensat af kaffekendere, så ved man hvordan en mocha skal smage, så er denne det tætteste man kommer på det – udover at besøge en original kafferestaurant. Og i den grad, at kaffeelskere – nogen ikek kan lide den bitre smag, så er der tilsat lidt stevia for sødme, så har du svært ved bitre tilgange, så letter stevia’en tilgangen.

Iskaffe med Mocha

Ingredienser

Valleproteinkoncenrat 81%, opløseligt kaffepulver 11%, fedtfattig kakaopulver, aromaer, havsalt, fortykningsmiddel (xanthangummi), sødestof (steviolglycosider).

 

Yderligere information

Vægt 322 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.