Indholdsfortegnelse

Abstrakt

Individualitet af grænser er at se på de grænser sundhedsstyrelsen sætter. I grunden findes der kun individuelle grænser for, menneskers egne grænser. Der skal også kigges på varedeklarationer, og hvad de generelt betyder, fordi det er en form for reference. Og at der er samtidig er to sider til den, og de grænser der sættes og er sat. Med det skrevet og introducerende, kan der graves dybere i, hvorfor grænserne er sat hvor de er på fødevarer. Fordi de er der af en årsag, og mange kender ikke til hvad de refererer til.

Individualitet med hver person

Når der nævnes Individualitet menes det som, at hver menneskekrop har sine grænser at gå ud fra. Og næringsmæssigt, en anden tilgang end alle andre. Fordi vi er alle aktive forskellige og bevæger os hver især rundt i forskellige miljøer. Det gælder også selvom flere bor tæt sammen under samme tag. Det lyder lidt vildt med en sådan konklusion, men det er rigtigt og faktuelt. Netop fordi vi alligevel er forskellige og er tæt på hinanden samtidig, er vi forskellige. Der kan nævnes at vi alle kommer fra en separat slægt, for at sætte det i et reelt perspektiv.

Individualitet og grænsen

De individuelle grænser nævnes, fordi der på varene i en dagligvarebutik ses, at der er nogen bestemte værdier der står skrevet på en mærkat. Denne merkat er en deklaration, eller i historisk tale: en erklæring om, at i dette produkt findes der disse ingredienser, og ifølge en grænse der er til at regne med, så har fødevarestyrelsen og sundhedsstyrelsen i samarbejde, sat den grænse så den handlende selv vil kunne regne ud, hvad der er i. Det lyder så nemt. I Der burde stå på alle indpakninger og varer, at mennesket handler ud fra deres Individualitet.

Indholdet pr 100 gram

Indholdet pr. 100 gram er normalt let at beregne for de fleste af befolkningen. Nu afhængig af regeringens regler. Det ser typisk sådan ud. Gøre for at beregne det faktiske indhold af det fulde produkt er at se, hvor meget der er i pakken.

Kcal

Fedt

Heraf mættede

Kulhydrater

Heraf sukker

Protein

Salt

Disse nævnt er dem som findes på pakningen af de madvarer der ligger tilgængeligt for forbruger(ne). Som det så kan regnes ud med indlægget er, at grænserne nævnt er en fællesbetegnelse for, hvad fødevarestyrelsens undersøgelser har resulteret i, at skulle være en standard. Omvendt kan det også ses således, at det er værdierne i fødevaren der stå på deklaration. Men hvis alle varer i en køleboks, eller på en hylde ligner hinanden, så burde det vække mistanke, fordi ikke alle varer er ens hvert år. Vi er blot blevet vant til at have det sådan.

Referencer

Skriv et svar