Regulering kan være et andet perspektiv af at tabe sig i vægt, fordi de største medier har viderebragt den idé om, at der er mange overvægtige. I det tilfælde er der også undervægtige mennesker. Siden her skal ikke gøre os meget klog på, hvad der egentlig gør, at vores vægt øges eller sænkes. Det vi kan gøre er, at kigge på vores livsstil, og forsøge at ændre den. I det tilfælde er der en del faktorer der spiller ind. I det omfang at en vægtregulering er i tankerne, så lad det være en form for optimering.

Regulering - kroppen har et aspekt

I vægtregulering er der det aspekt med, at vi egentlig skal regulere vægten og gøre det gennem det mad og drikke vi indtager, plus, vi skal gøre det gennem bevægelse. For at være rigtig detaljeret så kommer regulering til fordi der er opstået et perspektiv på en anden ting, der,gør at fremgang er kommet af sporet – sagt i daglig tale. En regulering sker hver dag, og det sker fordi der tages en beslutning om at ændre en process i dagligdagen, når vi taler om mennesker. Regulering i forhold til maskineri, når der er bygget fabrikker, er kun til en form for at skifte noget eller holde en maskine forsynet med det den skal bruge for at få et rigtigt og optimal udgang. Så regulering er i sin forstand en rettelse af noget, og det er i grunden lige meget hvilken rettelse det tales om. Regulering i forhold til vægten, så er de fleste klar over at en tredjedel af verden er overvægtig, hvor en anden tredjedel af verden er undervægtig, og en sidste tredjedel er indenfor normalvægten, eller hvad der betragtes som værende en optimal vægt

Regulering

Regulering - en lang proces

Optimering I forhold til er det hele en proces. Og hvor detaljeret det skal og kan være, er op til den enkelte, hvorved der via familiegener og livsstil, skal bruges mere eller mindre ændring. Dog er en optimering en konstant proces. Ændringen i alt dette som er denne proces spiller ind i forhold til helbredet og hvordan det takles. Det kan gøre på flere måder afhængig af person og omgivelser, fordi det er ikke alle der har magen til, eller samme omgivelser. Det kan ses som en slags oprydning, organisering eller udrydning, Da alle har været små og haft et værelse for hver en i mange tilfælde, er der kommet en person og fortalt os, nu skal der ryddes lidt op eller ryddes ud. Det der blev ment var, at der i grunden skulle omorganiseres, så der kunne være fri bevægelse og mere plads at bevæge sig på. Det samme gør sig gældende ved en vægtregulering, på den måde, at der skal ryddes ud i og omorganiseres for, at få nye og eksisterende processor til at fungere mere optimalt.

Regulering - med et perspektiv

Både regulering og optimering er i et og samme syn, men har to forskellige betydninger. Regulering er når tingene omkring en eksempelvis er målt i ubalance. Optimering er mere defineret og forklaret som at noget der bliver rettet op på.

Referencer

Skriv et svar