Introduktion - visualisering bringer orden

Lyder ikke for mange bekendt, men samtidig kan det tænkes, at det lyder skørt. I den grad er det en vigtig ting at lære, fordi som det står skrevet i Genevieve Behrends bog; Your Invisble Power, er det beskrevet, hvordan det at visualisere bringer orden. Orden skal forstås og kan bringe en de ting der forestilles til funktionalitet eller til livs. Se bare på nybagte forældre, de havde eller de fleste planlægger deres barn. Eller hvordan der af par der har købt begynder at forme et nyt hus efter deres drømme. Det foregår ud fra visualisering. Grunden til der kommer orden er fordi såkaldte naturlove tilordner sig til menneskets kreative side. Det er en assimilering i psykologisk forstand eller tilpasning ud fra sindet.

Visualisering - Mennesker tænker i billeder

Er ret faktuelt, så når du får spørgsmålet i en salgs- eller købssituation; Hvad tænker du? Så er dit og andres instinktive svar, at i vil tænke over det og vende tilbage. Men hvad er der at tænke over? Chancen er at i glemmer det, eller ser på jeres konto, eller fortsætter indtil samme situation fremkommer andet sted. Til den situation kan det siges med en fortsættelse, at loven om tiltrækning virker om vi vil have den til det eller ej. Så for at røre det emne om at mennesker tænker i billeder, så er det en del af visualiseringsevne, eller sagt på forståelig dansk; forestillingsevne

Visualisering - det er noget der kræver øvelse

Og konstant gentagelse. Det er ikke noget, der kommer og går fra den ene dag til den anden. Som i et fitnesscenter skal udstyr bruges ofte og ikke lægges på hylden. Med valide eksempler ovenfor er det et pragteksempel på, hvordan man kan tænke i billeder eller visualisere. De fem ting er forklaret i fem forskellige kategorier for at lette visualisering og muligheden for at gøre det. En træning i at tænke igen eller på ny eller genoptage er i for sig selv ikke svært. Det kræver lidt tålmodig og selvdisciplin. Alle mennesker er blevet tilgivet eller har fået intelligens helt gratis, deriblandt en fantasi. Og med fantasien kan der konstrueres billeder som ingen kan se udover dig. Det nævnt at ingen andre kan se billedet er faktuelt og forklaret af filosofer og store tænkere. Idéer bliver billeder når vi mennesker bruger den vilje, vi brugte som barn til at ønske hvad vi ville til vores fødselsdag og jul.

Bob Proctor () om visualisering fra et adet synsunkt og perspektiv

Referencer

1

2

Skriv et svar