Introduktion

Produktserie kendes ofte med det fænomen der har kørt i fere årtier. Det er som med filmserer (franchises), hvor der bliver og blev produceret flere film efter hinanden som en slags historie. (The Matrix, Die Hard, Harry Potter, Terminator eks.). TV serier der har en overordnet historie at følge gennem en periode af afsnit også kaldet sæson. Fordi der når det handler om fødevarer, så er samfundet oversvæmmet med forskellige serier af produkter. Disse har diverse variationer. Der tænkes der på smag af forskellige bær og andre kendte urter, der nu er kendt af videnskaben. Det er populært sagt et kendt fænomen.

Serier - flagskibe og deres betydning

Falgskibe er serier som her hellere vil påkalde en multiblanding, har alle de næringsstoffer der er godkendt af danske myndigheder, det vil sige sundhedsstyrelsen og fødevarestyrelsen. Multiblanding blev skabt på baggrund at være et flagskib, til at være det produkt som skulle stå på alle hylder, og være med i den daglige anvendelse og konsumering. Produktserien er som alle tng i og under udvikling, så der findes på siden optimalhelbred, alle de smagsvarianter Fødevarestyrelsen har sagt ok for at folk kan benytte sig af.

Serier - hudpleje

Hudpljere som serie har en ret ny historie i mange firmaer og hos mange fans af hudplejeserier. Videnskaben og de forskere der arbejder i spidsen for, at udvikle og producere hudpleje har opdaget, at der findes mange god næringsstoffer i den natur der omringer os, og derfor vil gøre det til en hverdagsrutine for folk. Deraf og da huden er menneskets største organ, skal der passes på den, for den viser mest affald og synlige tegn på slid. Det den mest udviklede serie til dato.

Serier - te i sin historie

Te som serie er en kendt drik og på lige fod med kaffe, dog er tedrik meget mere klassisk og daterer tilbage i historien flere tusind år. Historien siger jo, at teen blev opdaget ved at en sad og drak noget varm vand, hvorpå et blad fra et træ faldt ned i glasset og begyndte at afgive farve. Derpå kan mennesket så, som et tænkende individ overveje, om hvilken varme te der er købt i fødevaremarkeder eller fødevarekæder, skal udsættes for at få ekstraheret substansen fra et teblad.

Serier - verdenskendt plante

Aloe Vera er verdenskendt og med den grund, at den giver celler fugt. har haft fundet så meget ud af den plante, til at kunne tilføje botaniske samarbejder, for optimere effekten af Aloe Vera. Planten og dens alsidighed gør, at den kan plantes næsten overalt i verden. I den forbindelse er der lavet denne serie af rense og plejeprodukter, hvor folk hvad enten hudtype de har, kan benytte sig af den.

Serier - sport i vækst

Sportsbrands er i udvikling og i hastig forandring. hvilket betyder, at konditionen og det generelle helbred bliver bedre. Det kan ses på en perspektivisk måde.

Referencer

1

2

Skriv et svar