For mange at se så er hukommelse en dårlig eller god ting. Det er i virkeligheden en usynlig muskel, da det koncept kan bruges. Faktisk er det som en menneskelig virtuel harddisk, en genskrivbar hukommelse og den kan gemme stort set al information, der er registreret gennem Helel Life. Alt liv er så meget sagt, fordi noget opleves, hvor det er imponeret over os, så gemmer vi et følelsesmæssigt billede i hukommelsen.

Hukommelse som en uendelig harddisk

Af data, blot ved oplevelser. Det er i sin fine form er en usynlig ting, som du måske ved, derfor kan vi ikke se det, men kun hvad vi har lært og indsamlet af information, som er gemt. Så hvis du og jeg går tilbage i historien. Lad os faktisk dykke ned i det nu og lad os lave en kæde af flere generationer, så vi kan begynde at male et billede af fortiden. Fortiden i os efterlader alle mulige spor, og de påvirker os altid. Så vi bør først forestille os os selv og huske, hvad vi fik at vide af vores forældre og deres forældre, så vi går næsten et århundredes historier tilbage. Det betyder meget, at vi kan gøre det og på en måde rejse i tid, men vi kan gøre det og omskrive nogle begivenheder, der har forårsaget os, hvad der måtte begrænse os eller hjælper os.

Hukommelse i en nuværende tid

Til i dag kan detsagtens læres, hvad man skal gøre for at bringe det, vi har oplevet, ind i nutiden, og hvad der skal gå ind, men det er nærmest en futuristisk tilgang, men alligevel er det nødvendigt at forstå, hvorfor det fungerer, som det virker, for som du ved , vi er vant til at høre andre omkring os sige: Jeg har en dårlig hukommelse, selvom de ikke har nogen anelse om, hvad hukommelse er. Ligesom hukommelsen altid er med os, og den er skrivbar og omskrivbar, for hvis du og jeg deltager i et kursus for uddannelse, nye produkter ser lyset, og vi har børn med navne, så er et minde godt at have, ergo skal hukommelsen trænes og ikke fortalt: Vi har en dårlig hukommelse.

Men hvordan burde hukommelse bruges

Og går man fra nuet til fremtiden, er hukommelsen stadig inde i os, og kan påvirkes af alle og os selv. Hukommelsens fremtid er en del af samfundet og en kunstig intelligens, hvilket betyder, at hukommelsen er inde i maskiner, men stadig med os. Det er paradoksalt, at vi stadig den dag i dag kan udtrykke: Jeg har en dårlig hukommelse. Hvad betyder det? Hvad skal vi gøre ved det? Spørgsmål til fremtiden. Hukommelse er sindets evne, hvorved data eller information kodes, lagres og hentes, når det er nødvendigt. Det er opbevaring af information over tid med det formål at påvirke fremtidige handlinger.

Referencer

1 Bedste frisør i Storkøbenhavn og sudøstsjælland

2 Russisk version af artikel om udviling af serier

Skriv et svar